HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2010.12.26. 10:57 sanya21

Tegyük meg tétjeinket! – 16. játékhét

Miután az előző héten alulról súroltuk az 50%-ot a sok bátor, meglepetés tippel, ezúttal megpróbálunk kicsit konzervatívabban közelíteni a témához.

New York Jets @ Chicago: Két playoffra hajtó csapat. A Jets az előző körben a Pittsburgöt is elkapta. Most azt gyanítjuk, nem sikerül az újabb idegenbeli bravúr.

Washington @ Jackosnville Jacksonville. 2-ből 2-t kell nyerniük, és még az sem biztos, hogy elég. A washingtoni rumli nem csökkent a múlt hét óta.

Detroit @ Miami Északról délre mindig könnyebb menni, főleg télen, de szerintem az előző fordulóval ellentétben a Miami a pozitív arcát mutatja majd.

New England @ Buffalo Ez annyira New England, hogy az már-már gyanús. A Bills javuló formában ugyan, a Patsnek pedig 3 kezdő játékosát is nélkülöznie kell. Az elmúlt 14 alkalommal mindig a Hazafiak nyertek, ha nehezen is, de szerintem most is.

Baltimore @ Cleveland Ravens. Egyértelmű. Nincsenek is egy kategóriában, a múlt héten a Browns még a Cincinattitől is ki tudott kapni.

Tenessee @ Kansas City Szoros meccsen nyer a Chiefs. Ők ugyanis jobban meg tudják fogni a Titans futását, mint fordítva. Ha ez megvan nekik, még egy győzelem kell a divízió első helyéhez. Ki gondolta volna a szezon előtt?

San Francisco @ St. Louis A vicc az, hogy ezek a csapatok - mindkettő negatív mérleggel - még a rájátszásért kűzdhetnek. A 49ers idén számtalanszor elbukott már kulcsszituációkban. Szerintünk most is így lesz.

Houston @ Denver Csalódás mindkét csapat. Tebownak talán meglehet az első győzelme. Ha már annyi mezt adtak el a nevével...

Indianapolis @ Oakland A Coltsnak ezt mindeképp nyernie kell a rájátszáshoz.. Az Oakland még a csodában bízhat. Meg abban, hogy azzal a taktikával amivel a Chargerst megverték két hete most is sikert érhetnek el. Sok futás, kemény védekezés. Meglátjuk, de nem kizárt  a meglepetés.

San Diego @ Cincinatti. Chargers. Nincs is nagyon szükség magyarázatra.

Seattle @ Tampa Bay A fiatal és feltörekvő Tampa Baynak nagyon nagy szüksége van a győzelemre a wild card helyek egyikének elcsípéséhez. Ma sikerük is lesz.

New York Giants @ Green Bay Igazi rangadó. Rodgers játszik, a Giantset pedig megviselte a múlt heti utolsó másodperces kudarc. A hazai Sajtfejűek behúzzák ezt - segítve ezzel például a Tampa Bayt.

 

hétfőn

Minnesota @ Philadelphia A múlt heti kemény és azért valjuk be szerencsés New York elleni siker után az Eaglesnek elvileg könnyebb dolga lesz. Ha nem is könnyen, de behúzzák ezt a meccset is és megnyerik a csoportjukat.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr142539598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása