HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.03. 09:01 sanya21

Bill Belichik az Év edzője az NFL-ben

Címkék: díj patriots nfl 2010 belichick

Deklarált átmeneti év, megfiatalított csapat (12 rookie), újjáépített védelem, elcserélt sztárelkapó (Randy Moss), ismeretlen elsőszámú futó (Ben-Jarvus Green-Ellis), máshonnan elküldött második futó  (és új közönségkedvenc, Danny Woodhead), visszahozott régi, balhés játékos (Deion Branch).  Ezek mellett egy 14-2-es szezon. Bill Belichik a New England Patriots vezetőedzője nem véletlenül lett az Év edzője díj nyertese. 

Nagyobb fölénnyel nyert a szavazáson, mint eddig Polamalu vagy Brady, mint védő illetve támadójátékosok. 30 szavazatott kapott az 50-ből. Raheem Morris a Tampa Bay Buccaneers mestere 11,5-öt, Todd Haley (Kansas) 4,5-et, Mike Smith (Atlanta), Andy Reid (Eagles), Lovie Smith (Chicago) és Steve Spagnulo (Rams) 1-et 1-et.

Ezzel immár 2003-as és 2007-es sikerét követően a díj háromszoros nyertesének mondhatja magát. Ő az egyetlen edző, aki az idei sikerekkel együtt 4 szezonban nyert legalább 14-szer csapatával az alapszakaszban. 2001-óta folyamatosan 10 pozitív mérleggel zárult szezonon vannak túl, ami a második leghosszabb sorozat az NFL történetében, Tom Landry Dallas Cowboys-a mögött, amely 16 ilyen szezont ért el zsinórban (1970-85).

Szerintem bátran elmondhatjuk itt a cikk végén, hogy ameddig Belichik az edző és Tom Brady az irányító a Patriotsnál, a New England hívei nyugodtan alhatnak, várhatók a további sikerek.

 

 


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr892635130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

húsgombóc · http://husgomboc.blog.hu 2011.02.03. 15:50:36

Megérdemelten kapta.
(Csak azt az uccsó meccset kéne elfeledni.)

GO PACK!!!!!

süti beállítások módosítása