HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2010.12.29. 19:09 sanya21

A magyar rúgót dícséri edzője

Címkék: patriots mesko belichick punter dícsér

Az erdélyi magyar származású Meskó Zoltán puntert a Michigan egyetemről idén tavasszal szerződtettette a New England Patriots csapata. Edzője Bill Belichick tegnapi sajtókonferenciáján az ő éves munkáját és teljesítményát is értékelte. Mesko az NFL punterek között 10. helyen áll a rúgásai nettó átlagát tekintve, ami egy újonctól igen jó teljesítménynek mondható.

Belichick elomndta, hogy az 50 yardnál nagyobb távolságról történő rúgások jól mentek a játékosnak, hiszen 18-szor sikerült a 20 yardos vonalon belülre rúgnia a labdát, és ezzel szemben csupán 5-ször rúgta túl a gólvonalon (touchback). A közelebbi rúgásokban, illetve a helyezésben Meskó sokat fejlődött edzője szerint, de még további javulásra van szüksége. "Úgy gondolom, hogy határozott fejlődést mutatott. Kiegyensúlyozottabb, mint az év korai szakaszában. De még nagy út áll előtte. Jó potenciál van benne, ha továbbra is keményen dolgozik, minden nap szorgalmasan és kiegyensúlyozott marad, akkor szerintem esélye van, hogy egy jó, megbízható játékos legyen"  - nyilatkozta az edző.

Az eredeti cikk itt olvasható


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr942546707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása