HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2010.12.19. 15:18 sanya21

Tegyük meg tétjeinket! – 15. játékhét

Címkék: tipp eredmény nfl

Buffalo @ Miami A Dolphins az utolsó szalmaszálba próbál kapaszkodni, hogy a playoffba jusson. Itt ugyan nyer, de ez a végén nem lesz elég.

Arizona @ Carolina Két kiesett, legalább is rájátszásba nem jutott csapat. Talán az Arizona idegenben is megveri az igen reménytelen Párducokat.

New Orleans @ Baltimore Remek támadósor a Hollók közismerten kőkemény védelmével szemben. De mivel a Flacco, és a Ravens offense mostanában nem klappol igazán, ezért szerintem a Saints győztesen megy haza.

Jacksonville @ Indianapolis A forduló egyik slágermeccse. Ha a Jaguars nyer, övé a divízió és a playoffszereplés, Manning pedig valószínűleg otthonról nézheti az egész januárt. A tét hatalmas, az Indy talán esélyesebb, de szerintünk meglepetés lesz.

Detroit @ Tampa Bay . Stafford nélkül a Detroit nem lehet veszélyes a Tampára.

Philadelphia @ New York Giants Slágermeccs no. 2. A győztes nagy lépést tesz a rájátszás felé. Szerintem a Sasok nyernek idegenben, nem fognak Vickkel bírni a Gians védői.

Kansas City @ St. Louis Mindkét csapat számára kulcsfontosságú a győzelem, aki veszít, annak szinte kizárt a januári foci. (Bár lehet, hogy egyik csapat sem érdemelné a rájátszást.) Ha Cassel tudja vállalni a játékot (kevesebb, mint két héttel a vakbélműtétje után) akkor van esélye a Chiefsnek. Ha nem, nincs.

Washington @ Dallas A Redskinnél káosz van, McNabbet idén már elvileg csak a kispadon fogjuk látni. A Dallas az új edzővel összeszedte magát. Hazai pályán nyer, és gyakorlatilag kiejti a fővárosiakat.

Cleveland @ Cincinatti Ez is azok közé a meccsek közé tartozik, amely csak e két csapat szurkolóit érdekli. A Browns edzőjének Eric Mangininek a jövője múlhat az utolsó pár meccsen. Igazából egyik csapatban sincs benne a győzelem.

Houston @ Tenessee Aki veszít elvérzett, ráadásul valószínűleg a nyertes sem lesz playoff résztvevő. Pedig a Houston milyen jól kezdett, és ők az egyetlenek, akik még sosem jutottak be. Ma nyernek, de nem idén törik meg az átok.

Atlanta @ Seattle A két madárraj csatája egyértelműnek tűnhet. Míg a Falcons jó formában van, a Seahawks pocsékban, hiába a hazai pálya előnye, valószínű a vendégsiker.

New York Jets @ Pittsburg Majdnem minden a Steelers mellett szól. Ez a blog is az előző bejegyzésben, és most is.

Denver @ Oakland A Raiders még küzd, a már kiesett Denverben bemutatkozik a főiskolai foci valaha élt legnagyobb sztárja, Tim Tebow NFL kezdőként. Egy közepes Oakland ellen ez elég lehet. (De persze 3 interception és csúfos vereség is benne van a pakliban.)

Green Bay @ New England Aaron Rodgers nélkül a Packers elég esélytelennek tűnnek. Hát még ha a Patriots mostani formáját is hozzávesszük.

Chicago @ Minnesota A hétfő esti rangadón a Vikings a beszakadt stadionja miatt egy egyetemi pályán, Favre és Jackson nélkül, az újonc Webb irányításával kezdik a meccset. A Bearsnek életbevágó nyerni. Fognak is.

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr32525917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása