HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.03.04. 09:01 sanya21

Mire elég a 24 óra haladék?

Címkék: határidő cba közvetítő kollektív szerződés haladék játékos szakszervezet

Ahogy korábbi cikkünkben beszámol- tunk, az NFL és a Játékos-szakszervezet tegnap 24 órával meghosszabbította a kollektív szerződés lejártának határidejét.

Bárki joggal felteheti a kérdést, a két év alatt nem tudtak megeAz gyezni, most 24 óra alatt sikerülhet? A válasz az, hogy valószínűleg nem.

viszont lehetséges, hogy azt látják a felek, hogy a hatalmas nyomás alatt már mindkettő hajlandó engedni és az álláspontok közelednek. Ebben az esetben az várható, hogy újabb, mondjuk egyhetes hosszabbítás jön. Egy napot mindenki átalszik. (Tegnap is csaknem rengeteget tárgyaltak) Aztán folytatják.

Ha azt látják, hogy nem engednek, vagy csak az egyik fél, akkor az a másik merevségét látva asztalt boríthat, és jön a lockout.

Ma először a Liga képviselői tárgyalnak egymással illetve Cohen közvetítő úrral, (akinek véleményem szerint nagyon sokat köszönhetünk az elmúlt két hétben) és utána hívják oda a játékosokat, elmondani nekik, hogy mit tudnak felajánlani.

Az újabb hosszabbításról ma 16 óráig (magyar idő szerint este 11-ig) kell dönteni.

Ha sikerül, van remény arra, hogy belátható időn belül megegyeznek. Ha nem, Mr Brady, Mr Manning és Mr Brees beperlik a ligát a trösztellenes törvény alapján...


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr982709074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása