HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.11. 13:29 sanya21

Aggódhatnak a Broncos-hívek - Demaryius Thomas súlyos sérülése

Címkék: hír sérülés broncos elkapó demaryius thomas john fox

Tim Tebow-nak vagy Kyle Ortonnak, vagy bárki is lesz a Broncos irányítója jövőre, nehezebb dolga lesz, mint a múlt héten gondolta volna. A tavalyi draft első körében választott elkapó Demaryius Thomas ugyanis súlyos sérülést szenvedett, elszakadt az Achilles-ina.

Ez 6-8 hónap(!) kiesést jelent számára, ami különösen azért nagy probléma, mert a fiatal játékosok jellemzően az első és második idényük közt szoktak a legtöbbet fejlődni.

"Nincs kétségem afelől, hogy Demaryius túl fog tudni lépni ezen a visszaesésen...Várjuk, hogy amint lehetséges újra a pályára lépjen." - nyilatkozta John Fox a csapat nem régen kinevezett vezetőedzője.

De hát mi mást is mondhatna...


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr952653803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása