HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.03.02. 21:22 sanya21

Haladás a kollektív szerződéssel

Címkék: szerződés tárgyalás szakszervezet cba kollektív szerződés játékos szakszervezet george cohen

Némi bizakodásra adnak okot az elmúlt pár óra fejleményei az NFL kollektív szerződésének ügyében. Tegnap 6 órát tárgyaltak George Cohen közvetítőnél a felek, míg ma is egy 4 órás ülés várható.

Az ülés előtt azonban bejelentették, hogy a tulajdonosok nem zárkóznak el az elől, hogy meghosszabbítsák a csütörtök éjfélkor lejáró szerződés határidejét. Azaz adnának még néhány napot a kizárás, feloszlás és pereskedés elkerülésére.

Ez mindenképp jó hír. "Meg kell látnunk, hogy állunk. Szerintem van erre lehetőség" - nyilatkozta a Liga delegációjának egy tagja. "Beszélünk egymással. Ez jobb, mint ha nem beszélnénk. Remélem közelebb kerülünk ahhoz, ahol lennünk kellene."-volt a Szakszervezet vezetőjének semmitmondó nyilatkozata.

  A mai tárgyalási fordulóban már Drew Brees a New Orleans Saint irányítója is részt vesz, és az NFL-t is a teljes 10 fős munkaügyi bizottság képviseli. Ma délután megkezdődik a tulajdonosok kétnaposra tervezett megbeszélése is. Ott is sok minden alakulhat.

A tervek szerint a mai közvetítéses tárgyalást holnap délelőtt is folytatják. Elvileg ugye holnap, azaz csütörtök éjfél a határidő. Hacsak ki nem tolják. Az már legalább a szándékot jelezné a megegyezésre.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr72705568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása