HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.13. 13:06 sanya21

Rex Ryan szerint a következő Super Bowlt a Jets nyeri :-)

Címkék: hírek nyilatkozat afc jets rex ryan

Kedves Rex, ezt mintha már hallottuk volna. Tavaly is. Tavaly előtt is. Csak épp a csapatod nem is szerepelt a nagy meccsen.  Az idei mondás mindenesetre így hangzik: "Nem tudom elképzelni, hogy ne szerezzük meg jövőre. Jövőre tudom megnyerjük."



A Jets, ahogy emlékszünk rá tavaly és tavaly előtt is bejutott az AFC döntőbe, de ott vereséget szenvedett.

"...növeli a versenyszellemet" - mondta a vereségekről. "Belebetegszel, hogy megint elbuktál. Két évben egymás után. Tudom, milyen fontos a város, a szurkolóink számára, és nekem is. Hogy megint nem sikerült, nagy kudarc. De emlékszel, és ez javítja benned a versenyszellemet úgy, mint semmi egyéb. Nem tudod elképzelni, hogy legközelebb se sikerüljön. Így érzek. Alig tudom kivárni, hogy visszamenjünk, és megcsináljuk."

Remélem senkit sem sértek meg, de ahogy kedvenc osztályfőnököm mondaná, Rex, jó lennél halálnak...majd jövőre jövök.

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr102657841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása