HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.03.05. 18:21 sanya21

7 nap haladék - ennyivel hosszabbították meg a felek az NFL új kollektív szerződésére adott időt

Címkék: tárgyalás cba közvetítő kollektív szerződés játékos szakszervezet

Előző cikkünkben azt tárgyaltuk, mire elég vajon 24 óra. A legvalószínűbb forgatókönyv jött be, pénteki tárgyalás során a Liga és a Játékos-szakszervezet képviselői 7 nap hosszabbításban állapodtak meg.

A szakszervezeti képviselők úgy ültek le pénteken, hogy 10 nap hosszabbítás, vagy vége, és elindítják a feloszlatási folyamatot. Ez persze tárgyalási alapnak jó volt, kiegyeztek az egy hétben. Ahogy az eddigiekben is a közvetítő kérésére ezúttal sem nyilatkozott senki arról, hogy hogyan zajlott az egyeztetés.

A megbeszéléseket hétfőn folytatják, a hétvégét pihenésre, illetve saját pozíciójuk átgondolására használják majd fel. Ez segíthet abban, hogy a jövő héten talán rugalmasabbak legyenek majd. Így mindenképp reménykedve várhatjuk majd a nagy bejelentést...

 


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr132713187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RavensKiller 2011.03.06. 09:29:54

A bejelentést én is várom,de valami nagyon el van hallgatva.Gyakorlatilag mi történhet 7 nap alatt,amire nem volt elég 2 év?Megegyeznek? Tehát valaki engedni fog,vagy netán "zsarolni".
Szerintem mindkét fél úgy gondolja,a másik enged,különben már lefújták volna...:)
Mondjuk mindegy,ha lesz szezon..:)

worf 2011.03.06. 11:37:22

van még egy kis remény!!!!!!
de igaza van RavensKiller-nek mi történhet 7 nap alatt 2 éve megy a cirkusz

sanya21 · http://mnfl.blog.hu/ 2011.03.06. 14:13:49

@RavensKiller: @worf:
Azért lehet megegyezés, mert mindegyik fél a számára lehető legjobb megállapodást akarja. Ha fél évvel ezelőtt találnak egy kompromisszumot, akkor mindkettő gondolhatta azt, hogy a másik még engedett volna. Ezért elégedetlen lesz.
Így, hogy az utolsó utáni pillanat miatt igen nagy a nyomás mindkettőn tudhatják, hogy amit a másik enged, az a maximális egedmény, amit hajlandó megtenni. Az ilyen 0-összegű (amit az egyik nyer arról a másik lemond) tárgyalásoknál mindig jellemző, hogy a lehető legtovább húzzák a megállapodást - ahogy angolul mondják, elmennek a falig.

süti beállítások módosítása