HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.28. 17:01 sanya21

NFL Combine összefoglaló: 2. Elkapók

Címkék: draft főiskola combine elkapó draft ígéret

A hétvégén már nem csak interjúk voltak az Indianapolisban zajló NFL Combine-on (azaz a főiskolás játékosfelmérőn) hanem gyakorlatok is. Az idei drafton résztvevőkre azt mondják, hogy különösen a támadó és a védőfal szempontjából lesz erős csoport, de néhány kiemelkedő tehetségű elkapó és futó is van köztük. Az irányítók után most jöjjön, hogy milyen teljesítményt nyújtottak a legígéretesebb elkapók:

 Julio Jones, Alabama (a képen)

Ő és A.J. Green a két legtöbbre értékelt elkapó reménység. Szinte biztosra vehető, hogy ők lesznek az első két kiválasztott elkapó a drafton. A felmérők során Jones teljesített jobban, legalább is fizikális szempontok alapján (4,39-es 40yard). Robbanékonyabbnak tűnt az egyenes utakon, és a sebességét is jobban meg tudta tartani.

A.J. Green, Georgia

Az ő mozgása volt a "legfolyékonyabb", ő tűnt a legerőteljesebbnek a WR-ek közül, noha egyenesen lassabb egy kicsit mint Jones. Minden utat képes befutni, teljesértékű elkapó lesz a profik között. Talán a legjobb támadójátékos az egész drafton.

Leonard Hankerson, Miami

Szintén nagyon gyors volt (4,43) azonban több labdát is elejtett. A gyakori dropok már a főiskolás idényében is kísértettek és a kiegyensúlyozottság vélhető hiánya sokakat eltántoríthat tőle. Nem volt meggyőző, de ennek ellenére a jobb elkapó ígéretek közé tartozik, de messze lemaradva a top 2 mögött.

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr332697178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása