HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.24. 18:56 sanya21

BREAKING: Március 1-én folytatódnak a tárgyalások az NFL és a játékosok között

Címkék: nfl tárgyalás szakszervezet cba kollektív szerződés játékos szakszervezet george cohen

Ma befejeződött az eredetileg 7 naposra tervezett George Cohen szövetségi mediátor által vezetett tárgyalássorozat. A felek megállapodtak, hogy jövő hét kedden folytatják a megbeszéléseket.

Cohen szerint "értek el haladást, de még nagyon erős nézetkülönbségek maradtak. Azt javasoltam, és a felek elfogadták, hogy a közvetítési folyamat jövő kedden, március 1-én az irodámban folytatódjon. A felek az egész folyamat során fókuszálva, konstruktívan vettek részt a párbeszédben. Számos témáról folyt tárgyalás, gazdasági és a játékosokkal kapcsolatos ügyekről is...a tárgyalások hangja a kölcsönös tiszteleten alapult...A felek teljes- és albizottságokban is tárgyaltak, ahol bizonyos konkrét technikai kérdéseket tárgyaltak meg."

 A két fél mintegy 46 órán keresztül tárgyalt egymással az első 6 nap során, és mindketten betartották a Cohen által kért nyilatkozattételi moratóriumot.

 

 


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr702688127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása