HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.01.06. 11:46 sanya21

A Titans elküldi Vince Youngot

Címkék: edző young fisher irányító titans tulajdonos elcserél elküld

Vince Youngot elküldik Tennesseeből.  Bud Adams tulajdonos döntött, megválik (valaha) kedvenc játékosától. Ez a Liga szabályai szerint nem történhet meg február 7. előtt, és nem cserélhetik el március 4-ig. Viszont szinte bizonyosan sor fog rá kerülni március 10-ig, akkor ugyanis Youngnak járna egy 4,25 millió dolláros roster bónusz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tehetsége vitathatatlan az egykori Pro Bowlernek, azonban munkamorálja, fegyelme, eltökéltsége mindig is hagyott kívánnivalót maga után. Bár ha meggondoljuk talán ezek a tulajdonságok is részei a tehetségnek. Ezek nélkül ugyanis nehéz sikert elérni. Manningből, Bradyből, Favre-ból sosem hiányoztak. Kérője bizonyosan sok lesz, hisz kevés csapatnak van olyan QB-ja, aki egy elszánt Vince Youngnál egyértelműen jobb lenne. Esélyes kérő lehet a Miami, de akár a Detroit (ha nem bíznak Stafford tartós egészségében) az Oakland, a 49ers vagy a Carolina, Buffalo páros (ha nem akarnak QB-t draftolni) is bejelentkezhet. Meglátjuk. Ha képes lesz fókuszálni, tanulni és kizárólag a játékra koncentrálni nagy erősítés lehet bármelyik csapat számára. Szerintetek hol lenne jó helye?

Adams tulajdonos azt is kijelentette, hogy a csapat edzőjének, Jeff Fishernek a jövőjéről (aki 16 szezon óta vezeti a Titanst) még nem döntött.


5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr862564615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Giedi 2011.01.06. 13:57:12

Warner után a Cardinals-nál is elég nagy űr maradt.

egyfejű 2011.01.06. 14:32:56

Sőt, a harmatgyenge Sanchez helyére is elférne. :)
Reméljük egy más habitusú edző meg egy más öltözői hangulat javít majd a hozáállásán. 27 évesen még nem lehetetlen a dolog. Nem Ő lenne az első problémás játékos, aki vissz tud mászni a gödörből és tehetségének megfelelően játszik.
Hely, és ezáltal lehetőség, van bőven. :)

csiga00 2011.01.06. 14:48:14

Amennyire engem Manning tart vissza attól, hogy a NYG-nek szurkoljak (nem tehetek róla, nem szimpi mint irányító) én ott is szívesen látnám :D

egyfejű 2011.01.06. 15:00:08

@csiga00: Üdv a klubban!
Sokat agyalunk öcsémmel, mitől van itthon ez a rettenetes Manning-itisz. :)

sanya21 · http://mnfl.blog.hu/ 2011.01.06. 16:04:03

de ő SB győztes franchise qb. 10 évig még ott marad..

süti beállítások módosítása