HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.03.03. 23:48 sanya21

BREAKING: 24 óra haladék

Címkék: brady tárgyalás cba kollektív szerződés manning brees goodell játékos szakszervezet

Bekövetkezett amit korábbi cikkünkben jósoltunk (lásd lent). A Liga és a Szakszervezet ma megegyezett abban, hogy 24 órával meghosszabbítja a jelenlegi kollektív szerződés lejáratát, így nem csütörtök, hanem péntek éjfélig tárgyalhatnak az új szerződésről. Így a holnapi nap folyamán kell megállapodásra jutniuk.

A források szerint ha ez nem következik be a Játékos-szakszervezet feloszlatja magát, és Tom Brady, Payton Manning és Drew Brees magánszemélyek fogják beperelni a Ligát. Szép lesz....

--------------------------

Kemény meccs dúl az NFL új kollektív szerződésével. A tegnapi 12 órás menetet követően ma reggel tovább folytatták a közvetítő által vezetett tárgyalásokat a felek. A mai nap azonban a források szerint elsősorban a ma éjfélkor lejáró határidő kitolásán dolgoztak, dolgoznak.

A Liga a mai megbeszélésen az eddigieknél több pénzügyi adatába engedett betekintést a játékosok képviselői számára. Nekik ugyanis az egyik nagy fájdalmuk volt, hogy a tulajdonosok nem nyitják meg előttük a könyveiket. (Vajon egy autógyár dolgozói beleláthatnak a tulajok könyvelésébe? Nekik nyilván kisebb a zsarolási potenciáljuk.)

Roger Goodell a Liga vezetője azt mondta ma reggel, "Keményen dolgozunk" hogy megelőzzék 1987 óta az első munkabeszüntetést az USA legnépszerűbb sportjában.

Ehhez valószínűleg az első lépés lesz, hogy ma délután megállapodnak a határidő kitolásában. Ez történt 2006-ban is, amikor végül sikerült - az új határidőt már betartva - megállapodni. Ha a határidőt meghosszabbítják, akkor a szerződés aláírásáig az futballmentes időszaknak fog számítani, azaz semmilyen ezzel kapcsolatos tevékenység - szabadügynökök igazolása, szerződéshosszabbítások nem lesz végezhető. Kivéve persze a kollektív szerződésről való tárgyalásokat.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr612708689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása