HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.01.17. 23:26 bergerdaniel

Tony Gonzalez, Oakland Raiders kontra Tom Cable, rossz hírek a kollektív szerződésről - Hírmorzsák

Címkék: hírek oakland szezon gonzalez 2011 játékos cable falcons kollektív szerződés raiders alapszakasz al davis

Új rovatunkban rövidhírek formájában áskálódunk az NFL-ben. Hírek, nyilatkozatok, nagy pillanatok.
Enjoy!

 Gonzalez visszavonul?
A kiváló veterán tight end úgy nyilatkozott, csalódás számára a Falcons korai kiesése. Elmondta, 15 évnyi játék után "a visszavonulás már mindig egy lehetőség". 
Gonzo hozzátette, döntésében szerepet játszik majd az, a Falconsban mekkora potenciál rejlik a jövő szezon kezdetekor, amíg ezt nem látja, biztosan nem szolgál érdemi válasszal.
(profootballtalk.nbcsports.com)

Cable sérelme
Az Oakland Raiders nemrég - nem kis meglepetésre és felháborodásra - menesztett HC-ja, Tom Cable a ligánál keres jogorvoslatot. Keresetében arra világít rá, hogy Al Davis, a csapat tulajdonosa többször is jogosulatlanul vont meg különböző fizetéseket tőle, összesen 120.000$ kárt okozva a trénernek. Ez az összeg állítólag különböző büntetésekből jött össze - ezek "darabonként" 20.000$-os penitenciák voltak, amit a tulajdonos önkényesen hozott meg. A maga nemében pedig ez már nem az első eset - 2008-ban Lane Kiffin már nyújtott be keresetet Davis ellenében a ligánál.
(profootballweekly.com)

Egyre rosszabb kilátások
Talán először az immár hosszú hónapok óta húzódó vitában, a liga engedett: miután a játékosok szakszervezete, az NFLPA tárgyalni sem hajlandó az idén rengetegszer említett 18 meccses alapszakaszról, az NFL kész lenne 16-2 rendszerben rendezni a bajnokságot (16 alapszakasz és két preseason-meccs). Ez pedig a tulajdnonosok nemtetszését váltotta ki, akiknek eszük ágában sincs megrövidíteni a szezont, sőt mi több, továbbra is kardoskodnak a 18 meccses regular season mellett.
Borús előjelek...


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr852591845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása