HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.04. 13:56 sanya21

A Patriots támadófalát választották a legjobbnak

Címkék: díj patriots 2010 afc támadófal

A New England Patriots játékosai lassan minden elérhető díjat megnyernek a 2010-es alapszakasz alapján. Csak épp a Super Bowlt nem fogják - ahhoz a rájátszásban kellett volna jól teljesíteni. Ezúttal a támadófalat választotta kategóriájában a legjobbnak John Madden korábbi edző és szakkommentátor.

 

A díjat a statisztikáik (engedett sackek, futó- és passzjátékok hossza, labdabirtoklás ideke, büntetések, stb), a szurkolók szavazata, valamint John Madden személyes értékelése alapján adják.

"Az egész szezon során bizonyították, hogy megvan bennük a mentális és fizikai keménység. Ez tette lehetővé, hogy a Patriots olyan eredményesen támadhasson mind a földön, mind a levegőben." - mondta Madden.

A legjobb ötösbe a Patriots falán kívül az Atlanta a Kansas City, a New Orleans és a New York Giants sorai kerültek.

A győzelmük annak köszönhető, hogy a Patriots szerezte a legtöbb pontot az NFL-ben, nyolcadikok megtett yardok, kilencedikek futott és tizenegyedikek passzolt yardok tekintetében ráadásul a negyedik legkevesebb sacket engedték.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr512638557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása