HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.19. 09:59 sanya21

Ez is valami: Megegyezés a tárgyalásról

Címkék: tárgyalás szakszervezet 2011 cba közvetítő kollektív szerződés goodell demaurice smith george cohen

Ahogy tegnap beszámoltunk róla az NFL és a játékos-szakszervezet képviselői tegnap a szövetségi közvetítő iroda vezetője George H. Cohen segítségével igyekeztek áttörést elérni a lejáró kollektív szerződés ügyében.

A találkozó hét(!) órán keresztül tartott, azon Roger Goodell a Liga vezetője, valamint DeMaurice Smith a Szakszervezet vezetője, valamint stábjaik vettek részt, tulajdonosok azonban nem. Cohen kérésére a felek nem nyilatkoztak (üzengettek) a sajtónak, hanem egy közös közleményt adtak ki.

A tegnapi tárgyalás eredménye az volt, hogy megegyeztek egy hét egymást követő napon keresztül tartó tárgyalási maratonban, amelynek a végére remélhetően minden akadály elhárul majd a 2011-es szezon elől.

A tárgyalásokon közvetítő, 76 éves Cohen jogi nagyágyú, egyértelműen a téma szakértőjének számít, korábban a futball (soccer), a baseball, a kosárlabda és a jégkorong liga és a játékosaik konfliktusainak feloldásában egyaránt segédkezett már. Kaliberére jellemző, hogy 2009-ben az USA Szenátusa egyhangú döntéssel nevezte ki a közvetítő hivatal vezetőjének.

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr182672172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása