HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2010.12.27. 18:31 sanya21

Playoff előrejelzés - NFC

Címkék: tipp eagles nfl saints seahawks packers giants rams playoff falcons bears buccaneers

Ugyan még egy forduló hátravan az alapszakaszból, de számos (nyolc) csapat már megszerezte az indulás jogát. A maradék kiadó négy helyre még nyolcan vannak versenyben. Ez azt is jelenti ugyan, hogy tizenhat csapat számára már csak egy meccsből áll majd az idény. Most lássuk, hogy mi a helyzet a nemzeti futball konferenciában (NFC)!

NFC:

Már bejutottak:

Atlanta Falcons (12:2) Ma (hétfő) este hazai pályán fogadják a Saintsszet, egy győzelemmel megszerezhetik az első kiemelést és ezzel a hazai pályát. Az pedig komoly előny számukra, mivel az elmúlt három idényben 19-3-as mutatóval rendelkeznek a saját felségterületükön.
Chicago Bears (11:4) Ha az utolsó forulóban nyernek a Packers ellen övék a 2. kiemelés. Azonban ez nem lesz egyszerű, mivel a Sajtfejűek számára élet-halál, de legalább is playoff szereplés múlik a mérkőzésen.
Philadelphia Eagles (10:4) Keddre halasztották a vasárnap esti meccsüket a hóvihar miatt, azonban a csoportjuk első helyét már megszerezték, köszönhetően a Giants vereségének. Egy győzelemmel megszerezhetik a 3. helyet, A Chicago utolsó heti veresége esetén pedig akár a 2. kiemelést is megcsíphetik.
 

Még harcban:

St. Louis Rams (7:8) Ha legyőzik a Seattle-t az utolsó héten, nyerik a csoportjukat, és az újonc Sam Bradford készülhet első rájátszásbeli mérkőzésére.
New Orleans Saints (10-4) A címvédőknek az elkövetkező két meccsükből, az Atlanta majd a Tampa Bay egyet kell nyerniük a rájátszáshoz
Green Bay Packers (9-6) Ha otthon a Lambeau Fielden nyernek a Chicago ellen bent vannak. Ha kikapnak csak akkor jutnak a rájátszásba, ha Tampa és a Giants is veszít.
New York Giants (9-6) A győzelem a Redskins ellen számukra nem elég. Egy Packers vereségre vagy a Saints két vereségére van még szükségük.
Tampa Bay Buccaneers (9-6) A helyzetük nem reménytelen, de nem is túl kecsegtető. Mindenesetre nagyon kell szurkolniuk a Saints ellen.
Seatle Seahawks (6-9) Ha legyőzik a Ramst negatív mérleg ide vagy oda, de részt vehetnek a rájátszásban. Ráadásul úgy, hogy az utolsó 10 meccsükből 7-et elveszítettek. Hosszú menetelés nem várható tőlük.
 
Legvalószínűbb párosítások:

Packers@Eagles (tipp Eagles)
Saints@Rams (tipp Saints)


Ha a tippek helyesek, akkor Saints@Falcons és Eagles@Chicago következnek majd. De ez még nagyon-nagyon bizonytalan. Pláne ami később jön. Szerintetek mi várható?


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr282542468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása