HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.03.01. 07:52 sanya21

Nagytakarítás a Jets-nél

Címkék: afc jets szabadügynök jason taylor kris jenkins gholsto damien woody

Nagynevű játékosokkal bont szerződést a New York Jets. Távozik a veterán külső linebacker Jason Taylor, a nose Kris Jenkins valamint Damien Woody a támadó- és Vernon Gholston a védőfalból, értesült a New Yord Daily News.

Mindegyikük elbocsátásának jó oka van. Woody számos sérüléssel küzdött az előző szezonban, és nem lendült igazán formába. Taylor ugyan az év védője is volt (2006-ban), de már nem fiatal, 37 éves lesz idén. Jenkinsnek tavaly kétszer szakadt el a térdszalagja - rám sem lehet alapozni egy védőfalat. Gholston pedig egy korábbi elsőkörös, hatalmas csalódás, akinek egyetlen sacket sem sikerült szereznie NFL-pályafutása során.

A játékosok szabadügynökök lesznek így, talán Ghosltonnak is, a többieknek biztos lesz kérőjük a holtszezonban (ha lesz CBA persze). Taylor elképzelhető, hogy esetleg visszavonul. Illetve a cikk szerint az is benne van a pakliban, hogy némelyikük alacsonyabb fizetéssel de visszatér a csapathoz.

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr902700354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása