HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.01.10. 11:57 sanya21

NFL playoff második forduló - Ők mondták: Ravens, Patriots, Jets

Címkék: patriots nyilatkozat rájátszás playoff jets baltimore steelers ravens belichick rex ryan

Baltimore Ravens @Pittsburgh Steelers - szombat 22:30
(Idén harmadszor találkozik a két csapat.)

Kelly Gregg, Ravens nose tackle: "Ha valakivel játszani akarsz, akkor az a riválisod. Ezek azok a meccsek amiket szeretünk. Meg akarod verni az ősellenséged" ( a szó amit használt a nemesis volt) 

Le'Ron McClain, Ravens fullback: "Korábban is megcsináltuk, szerintem most is meg tudjuk"

 

 

 

 

 

Terrel Suggs, Ravens defensive end: "A világ ezt akarja látni, a Baltimore-t a Pittsburg ellen."

(A Steelers játékosaitól egyelőre nem találtam aktuális nyilatkozatot, de amint lesz, pótolni fogom a hiányt. Itt pótoltam.)

New York Jets @ New England Patriots vasárnap 22:30

Bill Bellichick, Patriots vezetőedző: "Teljes sebességre kapcsoltunk a felkészülésben. Tegnap este a Jets megcsinálta azokat a játékokat, amelyeket meg kell csinálni egy mérkőzés végén, hogy megnyerd....Eddig egálra állunk idén. Úgyhogy aki három meccs alapján jobb, az fog továbbjutni. Talán ez az a mód, ahogy lenni kell. Nem hiszem, hogy az előző, vagy az első mtalálkozásnak különösebb jelentősége lenne...noha ismerjük őket és ők is ismernek minket, mégis úgy tűnik, hogy amikor csak találkozol egy csapattal, a mérkőzés mindig egész másképp alakul"

Brodney Pool, Jets safety: "Amint vége volt a meccsnek - tudtam, hogy mindenki örül, de azt is, hogy minden srácnak a Patriots jár az eszében. Tudtuk, hogy visszamegyünk. Emlésznük mit tettek velünk"


Damien Woody, Jets right tackle: "Egy elit irányítót a saját pályáján legyőzni nagy dolog. Megvan rá a megfelelő formulánk."

LaDanian Tomlinson, Jets futó: "A negyedik negyedben a múltkor csak dumáltak és a szájukat jártatták. Elkaptatok, de visszajövünk. Visszajövünk."

Dwight Lowery, Jets defensive back: "Ami az előző meccsen történt egész biztos nem fog újra megtörténni.  Minden tekintetben jobban felkészültek leszünk. Egy egészen új meccs lesz."

 

 Rex Ryan, Jets vezetőedző: "Most még csak a Coltsra akarok gondolni. Azt hiszem megérdemlünk 12 órát, hogy kiélvezzük ezt a győzelmet."

 


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr542573780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiga00 2011.01.10. 15:12:52

Nos ha azt nézem, hogy 2x találkozott idén a Steelers és a Ravens, 1-1 az állás és mindkét meccsen 3 ponttal nyert csak a győztes...hát...kemény meccs lesz, bár ez eddig is sejthető volt :)

egyfejű 2011.01.11. 08:18:13

Tom Brady (QB, Pats):
"There's going to be a lot of hype and buildup and people saying things. The reality is none of it matters. What matters is that whistle is going to blow at 4:30 on Sunday night and the team that executes the best and is the most prepared is the team that's going to win."

süti beállítások módosítása