HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.01.18. 15:55 sanya21

Brett Favre visszatér?!

Címkék: packers nfc qb favre

Noha csak most nyújtotta be a visszavonulási papírjait a 41 éves NFL legenda (és "visszatérő gép") máris az újabb nagy come back-en dolgozik.

De nem, nem fog a következő szezonban az Oaklandban vagy a Chicagoban játszani. Máshová szeretne visszatérni. Elsősorban a Green Bay Packers szurkólóinak szívébe, másodsorban pedig talán a szervezethez is.

A következőket írta ugyanis emailben az ESPN egyik sportriporterének: "A még állva maradt csapatok közül messze a Green Bay a legjobb. (Az irányító) Aaron (Rodgers) a legjobb QB és az elkapó egység talán mindenidők legjobbja. De ennek ellenére a (defensive coordinator) Dom (Capersnek) és a védelemnek jár az MVP díj! Nincs bennem keserűség. Boldog vagyok, hogy a Packers eddig jutott, elégedett vagyok azzal, amit örökül hagytam. Szerintem megnyerik az egészet. És remélem is, ha érdekel!"

  

Feltehető, hogy Favre, akinek valaha egy tanácsadószerű posztot is ajánlottak részben így szeretne visszakerülni a Packers szurkolóinak szívébe. Már csak ki kell várni, mikor vounltatják vissza a 4-es számú mezt!

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr732593144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása