HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.02. 07:12 sanya21

BREAKING: Tom Brady az Év támadójátékosa 2010-ben az NFL-ben

Címkék: hírek díj patriots nfl brady 2010 vick arian foster

Tom Brady a New England Patriots irányítója nagy fölénnyel nyerte meg az AP NFL Offensive Player of the Year 2010 díjat. A 111-es irányítómutatótó, a 355 labdaeladás nélküli passz, a 36 TD - 4 INT mutató és a 14 győzelem megtette a magáét. Csak az a fránya rájátszás ne olyan lett volna amilyen, gondolhatja...

 

 

 

 

A szavazás sima volt tulajdonképpen, Brady az 50 szavazat csaknem felét kapta:

  1. Tom Brady (QB - Patriots) 21
  2. Michael Vick (QB - Eagles) 11
  3. Arian Foster (RB - Texans) 7
  4. Philip Rivers (QB - Chargers) 5
  5. Rody White (WR - Falcons) 2
  6. Aaron Rodgers (QB - Packers) 2
  7. DeSean Jackson (WR - Eagles) 2

Érdekes megállapítani, hogy a szavatot kapottak közül a Super Bowlon egyedül Rodgers az érintett. (Fontos tudni, hogy a díjat az alapszakaszban mutatott teljesítmény alapján adják.)

Ezzel Brady az egyetlen aktív játékos, aki kétszer nyerte el a díjat, és ami meglepőbb az egyetlen irányító, akinek sikerült többször is nyerni. Ő a hatodik játékos, aki nem egyszer kapta meg a díjat, Earl Campbell, Jerry Rice, Barry Sanders, Terrell Davis, Barry Sanders and Marshall Faulk mellett. Campbell és Faulk 3-szor nyert, mindhárman zsinórban. Bradynek a duplázás 3 év szünettel sikerült. Az eddigi nyertesek listája itt olvasható.

A döntés véleményem szerinte kevéssé kritizálható, talán még a tegnapinál, hogy Polamalu lett az Év védője is kevésbé. Ezt mutatja a szavazás is. Szerintetek megérdemelte? Ti is neki adtátok volna?

Holnap megtudjuk ki lett az Év edzője. Szerintetek?


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr462632609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása