HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.02. 15:26 sanya21

Pouncey a Steelers sérült centere valószínűleg játszhat majd a Super Bowlon

Címkék: sérülés super bowl steelers tomlin pouncey

A Pittsburg Steelers kiváló újonc centere Maurkice Pouncey optimistán tekint a gyógyulására. A New York Jets elleni AFC döntőn megsérült játékos bízik abban, hogy játszhat majd vasárnap a Super Bowlon a Green Bay ellen. Azt mondja, 75 százalék esély van rá, hogy pályára lépjen.

Emlékezhetünk rá, hogy Pouncey tíz napja a Jets ellen akkor sérült meg, amikor egy játék végén ketten is ráestek a lábára. A bal bokája kicsavarodott, míg Albert Breer jelentése szerint egy csont el is van törve a bokájában.

Pouncey merevítő csizmában volt, amikor nyilatkozott. "Sokat jegelem, meg teszek rá cuccokat" - mondta. "Remélhetőleg ma már biciklizni fogok, és jobban fog menni."

"Semmiképp sem írnám le a srácot." Ezt már Mike Tomlin a Steelers vezetőedzője mondta. "Idén semmi olyat nem tett, amitől ne hinnénk abban, hogy képes lesz helyt állni. Meg fogjuk rá adni a lehetőséget."

Pouncey a héten nem edzett, de Tomlin szerint nem hajtja az idő. A csapat először szerfán edz a héten, és remélik, a center csütörtökön vagy pénteken már köztük lehet.

Ez mindenesetre nagy előrelépés ahhoz képest, hogy mennyire aggasztóan festett a sérülést követően, ahogy ketten támogatták le a pályáról. Kétségtelen, a Packers agresszív védelme ellen Roethlisbergernek nagy szüksége lesz egy erős és jó formában lévő támadófalra. Az viszont Pouncey nélkül ma csak nehezen képzelhető el Pittsburghben.


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr252633603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása