HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.03.09. 16:21 sanya21

Ti mit gondoltok? 1.kérdés: A 18 meccses alapszakasz

Címkék: vélemény szavazás kollektív szerződés alapszakasz 18 mérkőzés

A következő napokban sorra vesszük azokat a vitás kérdéseket, amelyekkel kapcsolatosan nem tud egymással dűlőre jutni az NFL és a Játékos-szakszervezet, így a legjobban akadályozzák az új kollektív szerződés megszületését.

Ma nézzük az egyik legrázósabbat, a 18 mérkőzésből álló alapszakasz kérdését! Minden oldalon vannak érvek, mit akarnak a nézők, hogyan lehet több bevételt generálni, de mi van a sérülésekkel, de így lehet nagyobb keret, több fizetés...stb. Nektek mi a véleményetek. Kommentbe is írjátok bátran, ne csak szavazzatok!

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr202725252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása