HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.03. 14:12 sanya21

Elway: Jelenleg Orton és nem Tebow a Broncos kezdő irányítója

Címkék: hír kezdő afc irányító broncos orton tebow elway

Tim Tebow rajongói nem lehetnek teljesen elégedettek. Ugyan kedvencük az előző szezon végén pár meccsen már megmutathatta mire képes (passzolt 654 yardot és 5 TD-t illetve futott 227 yardot és 6 TD-t), de így sem gondolhatja magát kezdőnek. Az a cím ugyanis jelenleg a veterán Kyle Ortonnak jár.

A Denver Broncos új "cárja", a csapat ügyeit irányító legenda John Elway ugyanis a következőket nyilatkozta az NFL Networknek: "Kyle maradt a kezdő irányító. Tim nagyon jó futballista, de még nem egy nagyon jó irányító. De azzá tehetjük. Még fiatal. Ha visszatekintünk egyet évet, amikor draftolták...minden adottsága megvolt. Most biztosítanunk kell számára a tapasztalatot és neki azon kell dolgoznia, hogy fejlődjön, mint irányító"

Elway kiemelte, hogy John Foxnak és csapatának még rengeteg munkát kell végezni, a játékosok helyes értékeléséhez. "Most, hogy John és a stábja már a helyén van le kell majd vonniuk a saját következtetéseiket."

Meglátjuk mi lesz. A vastaggal kiemelt rész a nyilatkozatban mindenesetre igen érdekes megfogalmazás... Szerintetek?

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr962635859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása