HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.08. 16:46 sanya21

Revis szívesen látná Ochocincot a Jetsben

Címkék: pletyka igazolás jets bengals ochocinco szabadügynök revis

"Azt szeretném, hogy Chad ide jöjjön, nálunk játsszon, hogy Jet legyen" - mondta a kiváló cornerback, Darrelle Revis a New York Metro riporterének. "A héten sokat győzködöm erről...szerintem jól teljesítene itt. Mondogatom neki, hogy jöjjön ide." 

Ezek szerint Revis igencsak szeretné, hogy a szabadügynökké váló Chad Ochocinco (korábban és lehet, hogy majd újra Johnson) a Bengalstól a Jetsbe igazoljon. (A képen is valószínűleg épp erről győzködi.)

Az amúgy is igen színes, és reflektorfény imádó egyéniségekből - mint Rex Ryan vezetőedző, a másik cornerback Antonio Cromartie vagy a linebacker Bart Scott - álló alakulat az biztos, hogy az ő leigazolásával még nagyobb médiacirkuszt generálna maga körül.

Futball szakmai szempontból már nem biztos, hogy igazán értelmes lépés volna. Sőt amennyiben képesek együtt tartani a jelenlegi elkapógárdát, talán felesleges is. Igaz, szabadügynökké válik Santonio Holmes, Braylon Edwards és Brad Smith is, így ez nem biztos, hogy sikerülni fog. Bár a vezetésnek ez deklarált célja. Meglátjuk.

Az mindenesetre biztosnak tűnik, (mondjuk 90%), hogy Ochocinco eljön a Bengalsból. Két hete kijelentette, hogy szívesen játszana a Jetsnél vagy a Patriotsnál. "Bármit megtennék, hogy Rex Ryannél játszhassak, vagy valaki olyannál, akinek olyan a mentalitása, mint az övé." Mondta Ocho a saját show-jában.

Igaz egy héttel korábban pedig azt írta a twitteren, hogy "szívesen egyesítené az erőit Bill Belichickkel."

Majd kiderül, hol fog villogni jövőre a nagyszájú, devitathatalanul tehetséges Ocho. Szerintetek hol lenne jó helyen? Hol van rá szükség?

 

Forrás: Tim Graham, ESPN

 


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr412647176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2011.02.09. 17:52:03

Október vége óta arról csiripelnek a verebek, hogy a Falcons játékosa lesz. :)
A lényeg, hogy beszéljenek róla!

süti beállítások módosítása