HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.10. 16:36 sanya21

Kik kaphatnak várhatóan franchise taget?

Címkék: hírek szerződés 2011 offseason holtszezon manning vick szabadügynök ngata woodley franchise tag mankins

A csapatok csütörtöktől jelölhetik meg legértékesebb lejáró szerződésű játékosukat – egyetlen egyet franchise taggel. Az excluzív franchise tag azt jelenti, hogy a játékos nem lesz szabad ügynök, helyette egy egyéves szerződést ajánl neki a csapat úgy, hogy a fizetése a posztján szereplő 5 legjobban fizetett játékos bérének átlaga legyen. Ezt a játékos vagy aláírja és marad egy évet, vagy nem, de akkor máshol sem játszhat és fizetést sem kap. Mivel csak egy ilyen játékos lehet, és az igen magas fizetéssel, ezért egy csapatnak jól meg kell fontolnia, hogy kit választ.

Következzen néhány játékos, akiket az NFL.com elemzői szerint valószínűleg így fog magukhoz kötni csapatuk.

Michael Vick, QB, Eagles: A csapathoz közel álló forrás szerint legkésőbb a jövő héten megjelölik.

Peyton Manning, QB, Colts: Megpróbálják szerződtetni hosszútávra, de biztos ami biztos meg is fogják jelölni.

Vincent Jackson, WR, Chargers: A csapathoz közel álló forrás szerint ki fogják választani.

LaMarr Woodley, OLB, Steelers: Nem kapott hosszútávú szerződést, amelyre valószínűleg az új CBA után fog sor kerülni. De addig is kiválasztják.

 Haloti Ngata, DT, Ravens: A csapathoz közel álló forrás szerint ki fogják választani, és dolgoznak a hosszútávú szerződésen is.

Logan Mankins, G, Patriots: A csapathoz közel álló forrás szerint ki fogják választani.

Tamba Hali, OLB, Chiefs: Megpróbálnak megegyezni hosszútávú szerződésben, de ha nem sikerül egy a csapathoz közel álló forrás szerint ki fogják választani.

David Harris, LB, Jets: A csapathoz közel álló forrás szerint ki fogják választani.

Marcedes Lewis, TE, Jaguars: A csapat hosszabbítani szeretne vele, de ha nem sikerül, akkor készek franchise taget tenni rá.

Zach Miller, TE, Raiders: A csapathoz közel álló forrás szerint ki fogják választani.

Ray Edwards, DE, Vikings: Sokak szerint őt választják majd, mások szerint inkább az elkapó Sidney Rice-t. Mindketten fontos játékosok, nehéz döntés.

Aubrayo Franklin, DT, 49ers: A csapat vezetői egy megbeszélést tartottak arról, hogy újra őt választják, de még nincs végleges döntés.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr182651287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása