HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.20. 14:31 sanya21

Szombaton is tárgyaltak a játékosok és az NFL képviselői

Címkék: tárgyalás szakszervezet cba kollektív szerződés goodell játékos szakszervezet george cohen

Ahogy megegyeztek George Cohen szövetségi közvetítő előtt pénteken, tegnap, azaz szombaton folytatták a tárgyalásokat az NFL és a játékos-szakszervezet képviselői. Az épp aznap 52 éves (Isten éltesse, még sok sikeres NFL-szezonra!) Roger Goodell vezette a Liga delegációját, a játékosok részéről ezúttal a New York Jets fullbackje Tony Richardson, és az Indianapolis Colts centereJeff Saturday is részt vett. Cohen kérésének megfelelően az ezúttal is mintegy 7 órás tárgyalásról senki sem nyilatkozott a sajtónak. Tudomásunk szerint szünet nincs, ma, azaz vasárnap is lesz/van egy forduló.

Reméljük lépésről lépésre, de közeledik a megegyezés!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr172674687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása