HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2010.12.20. 17:08 sanya21

Hülye punter? – a 15. hét legrágósabb mazsolája

Címkék: eagles nfl philadelphia giants return punt punter

Kevesen hitték volna, hittük volna hogy a 4. negyedben 21 pontos előnyt egy New York Giants szintű csapat képes leadni. Pedig képes volt. A Vick vezette Eagles 4 TD-t csinált zsinórban, úgy hogy a védelem csak pillanatokra engedte fel közben a pályára Eli Manningéket. Illetve Vickék nem is négyet csináltak, csak hármat. A meccsből 14 másodperc volt hátra, amikor a Giants punttal következhetett. Azt vártuk, hogy az újonc punter Matt Dodge valahová a félpálya közelébe az oldalvonalon kívülre bikázza a labdát, aztán az Eagles kétszer gyakorlatilag reménytelenül felíveli a célterület közelébe majd hosszabbítás következik. (Az is valószínű igazából, hogy meg sem kockáztattak volna egy ilyen rizikós passzt hanem lepörgetik az időt és jöjjön a hosszabbítás.) Ehelyett azonban Dodge a labdát odarúgta a liga egyik legjobb visszahordójának a kezébe. DeSean Jackson pedig köszönte szépen, és visszahordta touchdownra. Még arra is volt ideje, ereje, hogy miután mindenkit lerázott, a gólvonallal párhuzamosan futva lepörgesse az órát, és csak miután lejárt az idő lépjen be a gólterületre. Így a Giantsnak esélye sem maradt. Persze nem csak a punter a hibás, hisz ha a többi tíz special team játékosból csak egy megállítja, senki sem szidná szegény újonc rúgót. De az is igaz, hogy rá a legkönnyebb húzni a vizes lepedőt. Az akció itt csodálható meg teljes terjedelmében.


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr792528284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2010.12.23. 18:07:46

Szerintem nem csak a punter a hibás, Dave shame-riportjában is benne volt. Az egy másik kérdés, hogy igyenis ez egy olyan rookie mistake, amit nem szabad elkövetni.
Mondjuk azért megjegyezném, hogy be lehetett szarva a srác, mert a rúgás kb a Philly 45-ösénél esik le, ahhoz jön 15 yard bünti, és úgy azért a negyvenesről még elég veszélyes lehet a játék, főleg egy MVP esélyes Vicktől.

süti beállítások módosítása