HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.01.24. 14:27 sanya21

New York Jets - Pittsburg Steelers: 19-24 - tőmondatokban

Címkék: eredmény értékelés afc playoff jets steelers


A Jets egymást követő második évben bukott el a Super bowl kapujában. Tavaly az őket búcsúzttó Coltsnak nem sikerült megszereznie a Lombardi trófeát. Lássuk a meccs legfontosabb tanulságait!

  • A 2. negyedben 24-0-ra vezetett a Steelers. Ekkora hátrányt AFC döntőben még soha nem dolgozott le csapat. (talán az egész  playoffban sem)
  • A Steelers 6 év alatt a 3. Super Bowlját játssza. Az előző kettőn nyertek.
  • A nap hőse a Steelers futója Rashard Mendenhall volt. 27 kísérletből 121 yardot és egy TD-t ért el. Mióta Rey Ryan vezeti a Jetst senki sem futott ennél többet.
  • A Jets az első félidőben 1 yardnyi futást ért el.
  • Mark Sanchez (20/33 233 yard, 2 TD) nem hibáztatható a vereségért. Futójáték nélkül a Steelers védelme ellen nem sok esélye volt. Jobban játszott Roethlisbergernél (10/19, 133 yard 0 TD 2 INT)
  • A Steelers utolsó pontjait a 2 negyed vége felé Sanchez Ike Taylor sack miatt labdavesztése után szerezte, William Gay hordta vissza TD-re. Ez kellett a győzelemhez.
  • A nagy/öreg vesztesek. LaDainian Tomlinson (10) Tony Richardosn (16) Jason Taylor (14 szezon) után sem tudtak bejutni a Super Bowlba.
  • Maurkice Pouncey a Steelers Pro Bowl centere sérülést szenvedett. Ha nem épül fel a döntőre hiánya fontos lehet.
  • Mi lesz a Jets-cel? Számos játékosuk szabadügynök lesz. Az elkapók Santonio Holmes, Braylon Edward és Brad Smith, DE Shaun Ellis, David Harris linebacker és a nagyszájú CB Antonio Cromartie. Mindegyiküket biztos nem fogják tudni megtartani.

 forrás: Tim Graham, ESPN


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr832609791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jumbojet94 2011.01.24. 15:02:16

Santonio holmes ha nem megy ell meglehetne neki a második gyürüje:D

sanya21 · http://mnfl.blog.hu/ 2011.01.26. 09:19:30

@jumbojet94: igen, csakhogy nem elment, hanem elküldték

süti beállítások módosítása