HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.14. 07:06 sanya21

Plaxico Burress visszatérne!

Címkék: börtön hír érdekesség visszatérés giants elkapó plaxico burress

A korábbi New York Giants elkapó, Super Bowl győztes touchdownt szerző, (Pats-rajongók, bocs a képért) jelenleg börtönben ülő Plaxico Burress alig várja a június 6-át. Akkor ugyanis lejár a tipikus "hülye játékos" börtönbüntetése, amit azért kapott, mert egy New York-i bárban egy illegálisan tartott fegyverrel lábon lőtte saját magát. Még szerencse, hogy kereskedelmi mennyiségű kábítószer nem volt mindemellé a zsebében.

 Ügynöke, Drew Rosenhaus szerint a büntetés letöltése után újra akarja kezdeni NFL karrierjét. "Gyúr és fut a hét öt napján. Úgy tűnik piszok jó formában van."

Meglátjuk. A hírek szerint korábbi csapata a Giants, a Raavens, és természetesen a rossz fiúk gyűjtőhelye a "Zöldek Bandája" azaz a NY Jets is gondolkodik legalább azon, hogy kipróbálja milyen formában van valójában.

Nem mindegy, hogy melyik róla készült képhez fog inkább hasonlítani....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Aaron Wilson NFP


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr212658756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása