HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.15. 07:40 sanya21

A Patriots Logan Mankinst jelölte meg a franchise taggel

Címkék: hír patriots afc franchise tag mankins

Immár hivatalos, ahogy várható volt a New England Patriots mindenképp szeretné legalább még egy évig a csapatban tudni legjobb támadó falemberét, Logan Mankinst.

A hivatalos közlemény szerint:"Mankins egy csodálatos játékos. Erőssége volt a támadófalnak mióta csak a 2005-ös draft első körében kiválasztottuk, és a jövőbeli terveinknek is fontos eleme. Sajnos, mindkát fél próbálkozásai ellenére eddig még nem sikerült hosszútávra megegyeznünk. Továbbra is ez a célunk, ezért használjuk fel a franchise taget, és reméljük, hogy Logan még sok évig hazafi lesz."

A cél egyértelműnek látszik, hosszútávra szeretnék szerződtetni. Igaz, a játékos korábban még azt mondta, nem hisz ebben. Bár azt is, hogy sosem lehet azt mondani, hogy semmi esély sincs a folytatásra.

A 6 éve profi Mankins az előző szezont a szerződésviták miatt részben kihagyta, csak 9 alapszakasz meccset játszott, ennek ellenére beválasztották a Pro Bowlba. Idén a franchise tag hatálya alatt várhatóan kb 10,1 millió dollárt fog keresni, ami ismerjük el, nem rossz pénz. Keménységére, mentalitására az is jellemző, hogy profi karrierje során, leszámítva az idei vitás időszakot egy mérkőzést sem hagyott ki, és mindig is a támadófal egyik vezére volt.

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr372662153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása