HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.21. 07:36 sanya21

NFL kollektív szerződés tárgyalások: vasárnap sem volt pihenő

Címkék: tárgyalás szakszervezet cba kollektív szerződés goodell játékos szakszervezet demaurice smith george cohen

Nehéz helyzetben van a blogíró, akinek olyan tárgyalássorozatról kell tudósítania amiről nem  nyilatkoznak a felek. Amit elmondhatunk, hogy vasárnap reggel 10-től este 6 utánig tartott a George Cohen szövetségi közvetítő (mediátor) előtti megbeszélés. A résztvevők gyakorlatilag ugyanazok voltak, mint szombaton, illetve pénteken. Tony Richardson (FB, Jets) annyit mondott, "a párbeszéd jó". Illetve a játékosdelegáció egyik tagja Pete Kendall hogy,"a tárgyalásokat körülvevő csend a bizalom körét jelzi".

 ------------------

A tárgyalásokon közvetítő, 76 éves Cohen jogi nagyágyú, egyértelműen a téma szakértőjének számít, korábban a futball (soccer), a baseball, a kosárlabda és a jégkorong liga és a játékosaik konfliktusainak feloldásában egyaránt segédkezett már. Kaliberére jellemző, hogy 2009-ben az USA Szenátusa egyhangú döntéssel nevezte ki a közvetítő hivatal vezetőjének.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr252676168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása