HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.01.11. 09:14 sanya21

Ők mondták: Steelers, Chicago, Seattle - Playoff második forduló

Címkék: nfl nyilatkozat seahawks rájátszás playoff bears steelers

Mike Tomlin, Steelers vezetőedző a Ravens@Steelers mérkőzésről: "Elégedett vagyok a mérkőzésre való eddigi felkészülésünkkel. Ismerjük őket, ők pedig isemernek minket. Nem sok minden változott, mióta utóljára játszottunk." Visszatért, egészséges -mondta Todd Heapről, a Chiefs ellen nagyot alakító tight endről Ravens . "Sokoldalú tehetség. Igazán jó játékos, komoly veszély az end zone-ban." 

Ben Roethlisberger, Steelers irányító:"Amikor egymással játszunk, az a lehetséges legnagyobb megtévesztés. Ők megpróbálnak összezavarni minket, mi pedig őket. A védelmük mindenütt ottvan. Srácok itt, srácok ott, egy pillanat alatt ez a srác máshol van és 20 pedig jön blitzre. Ez a legnagyobb a Baltimore-ban. Aztán még add hozzá a fizikalitást. Nem bánom, bírom az ütéseket. De kemény."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seattle Seahawks - Chicago Bears vasárnap 19:00

 Lovie Smith, Chicago vezetőedző: "A kulcs egyszerű, jobban kell végrehajtanunk a dolgokat, mint amikor először találkoztunk. Ha újra játszol valakivel, és viszonylag jól ismered, akkor is megpróbálsz néhány új dolgoz hozzátenni a játékhoz. Mindketten ezt tesszük majd. Az első alkalommal itthon győztek le minket. Ez nem túl gyakran történik meg. Remélhetőleg ez alkalommal jobban játszunk majd. Jobb csapat vagyunk, mint akkor, de ők is azok."

 Devin Hester, Chicago elkapó, returner: "Nem lepődtem meg, a Seattle győzelmén. A csapataink hasonlítanak abban, hogy folyamatosan fejlődtek az év során."

 Matt Hasselbeck, Seattle irányító, Lance Briggs linebacker sérülésből való visszatéréséről a Bears csapatába: "Hatalmas játékos. Az egyik legjobb védőjátékos a ligában. Ha most azt mondanánk, hogy hé, hiszen megvertük már őket otthon, újra meg tudjuk csinálni, akkor az nagyon veszélyes lenne. Mert Lance Briggs nem játszott azon a meccsen. Ő egy igazi döntő tényező, egy nagy játékos. Kemény meccs lesz, és a tény, hogy visszatér tovább emeli a szintet."

Jordan Babineaux, Seattle defensive back: "Már egy másik csapat vagyunk. Ismerjük őket. Ők is minket. Jó móka lesz!"

 

 


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr352575964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyfejű 2011.01.12. 13:42:33

"As a competitor, yes, you love it, but heck no, I hate playing the Ravens," Roethlisberger said Tuesday on a conference call, according to The Baltimore Sun.

süti beállítások módosítása