HTML

Amerikai foci, magyar szemmel

Minden ami amerikai foci, legalább is ami innen Magyarországról látszik belőle. Meccsbeszámolók, cikkek, ötletek, sztorik, ami jön. Ha tetszik a blog, csatlakozz a facebookon is

Facebook

Twitter

Egy szubjektív magyar NFL blog

2011.02.14. 12:32 sanya21

Hétfői videó: Milyen gyorsan is cikázik egy NFL-futó - Jahvid Best

Címkék: videó érdekesség futó lions sports science jahvid best

Kiváló videó a Sport Science alkotóitól. A Detroit Lions által draftolt Jahvid Best, aki a futók között a leggyorsabb volt a combine-on megmutatja, hogy kell szlalomozni a védők között. Fut, megáll, bevág, újraindul, közben a lába rugóként hatalmas erővel (kb mintha Jahvid 320 kg-os lenne) lövi ki a kanyarban. A lábszára pedig közben alkalmanként csupán 27 fokos (!) szöget zár be a vízszintessel. Érdemes megnézni!

 

Megjegyzés: Best az előző szezonban a 4. legjobb volt az újonc futók között a megtett yardokat tekintve 555-tel, kb 35-öt ért el meccsenként. A 4 TD, de különösen a 3,2 yardos átlag futókísérletenként már nem annyira kiváló. Úgy látszik tapasztalatra is szüksége van még, a gyors lábak önmagukban nem elegendők. (MEg egy jó támadófal sem árt persze.)

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Facebook oldalunkhoz!


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mnfl.blog.hu/api/trackback/id/tr342660303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása